Veckan som gått

Ojoj, vad veckorna går fort. Jobbar denna veckan som innebär att jag är lite segare/tröttare än vanligt, men har ändå lyckats med en hel del roliga aktiviteter 🙂 I måndags var det ju lydnad och bus på schemat, i tisdags var det lite lugnare med promenader och i onsdags mötte jag upp Catarina och hennes duracellvovvar 😉 för agilityträning på förmiddagen för att fika med en gammal klasskompis på eftermiddagen. Igår var det lugnare vad gäller hundträningen men var och lämna in deklarationen hos revisorn och hälsa på en arbetskamrat på vägen hem medans vi idag har varit ute och sprungit. Jobbet flyter väl på som vanligt. Börjar bli lite lättare att köra nu då det börjar ljusna redan vid 04 som gör att jag inte behöver ta lika många ”powernapar” under turen 😉 Det är riktigt jobbigt att hålla sig vaken vissa nätter och man är ingen säker chaufför direkt 😦 så att slarva med sömnen under arbetsveckan är inget bra. Det är bara så tråkigt att gå och lägga sig när alla andra är vakna 😦
Agilityträningen i onsdags gick toppen bra. Skön uppvärmningspromenad, ca 2 tim agilityträning som avslutades med 1 tim skogspromenad i varierad terräng och regn 😉 Fick även testa på att köra Cockie och Candy och jääääklar vilken fart de har och jääääklar vad man får springa :D. Två riktigt snabba och roliga hundar att köra och kul att testa på att köra en klass 3 hund, kändes nästan som hon var radiostyrd..hehe. Vi jobbade på bakombyten, handling och raksträckor. Har börjat arbeta med att vara mer ”bakom” Eros för att han själv skall få sug på hindren och bara på några träningspass börjar det kännas riktigt bra framförallt i slalomet. Låter jag han bara greppa ingången och håller mig lite bakom honom så känns han mycket säkrare, gäller även bakombyten innan tunnlar. Kontaktfälten börjar sitta bättre och bättre oxå, men när han är övertaggad har han en tendens till att hoppa, men det är bara att träna på 🙂 Är återigen nöjd över vår träning. Två gånger krånglade bakombytet till tunneln, men tillslut satt den som en smäck. Tror det är bra att köra samma bana flera gånger så att hunden lär sig banan och på så sätt lär han sig även att bli säkrare i bakombyten, då han känner igen sig.

Efter träningen fick Eros och hans lilla kärlek Candy busa av sig. Inte lätt att hänga med i hennes tempo hälsar Eros 😉

Som sagt två nätter kvar att jobba eller ja en om man räknar bort dagens natt sen är jag ledig i en vecka. Då väntar mer spännande aktiviter i form av klubbmästerskap i viltspår, ett möte och förhoppningsvis lite lydnads träning 😀 Nu lite familjehäng innan jobbet kallar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s