Att åka runt

En dag som återigen mestadels spenderades i affärer 😉 Sent igår bestämde jag mig för att haka på Mari till Hööks. Sagt och gjort så var vi där vid ca 10.30. Var rätt utrensat så fanns inget spännande att sätta klorna i. Mari fann dock ett kyltäcke åt Zammi så ett helt lottlöst besök blev det inte 😉 Jag är egentligen på jagt efter ett regntäcke så en tur i Borås djuraffärer inklusive Granngården besöktes, men det fanns inget vettigt utbud någonstans så letandet går vidare. Tog en paus i våra turer och gick en kortare promenad med doggsen.

20120628-023047.jpg
Zammi bjöd på att hoppa upp på en sten varpå Eros visar att han oxå kan 😉

Vid 12.30 hade jag lovat att skjutsa hem en vän och direkt därefter åkte jag och hämta mor. Hann hem och duscha innan jag skulle in till stan igen och möta upp en vän i från gymnasietiden för fika. Alltid lika kul att träffas och trots att det blir med flera månaders mellananrum känns det nästan som det var igår vi träffades ;). Efter fik och tjat blev det ca 2 tim i Knalleland där jag hitta 2 par ”sommar/vardagsskor” och en ny grunduppsättning utav smink.

Efter att ha sett ett program om hur farligt gammalt smink kan vara kände jag att det var dax att byta ut mitt alldeles för gamla smink därhemma. Det blev en foundation, en svart kajal, en ”party” kajal i silver/glitterfärg och 4 st ögonskuggor i neutrala färger. Efter stum och trött rygg kände jag att det var dax att åka hem.

Väl hemma kände jag återigen suget på att gå ut att springa. Har känt mig lite hängig/förkyld det senaste så tagit de lite lugnare, men nu börjar jag komma tillbaka på banan igen. Då mor och far redan vart ute och gått 5 km med Eros drog jag ut själv med go musik i öronen. 6 km i hällande ösregn blev det, men jäklar va gött de va! Nu ikväll har jag rensat min smink låda ifrån allt gammalt och nytt fräscht smink har lagts dit.

Det tog emot en del att slänga halvfulla produkter, men tror aldrig jag har lyckats använda upp en HEL ögonskugga tex. Samtidigt var det skönt att sakta men säkert städa bort delar som påminner om mitt ”gamla” liv 😉 Imorron är ingen kl ställd utan skall sova läääänge för att orka med kvällen, där jag skall stå och trängas med ett hundratals Loreenfans på årets första torsdagskväll 🙂 Tror det kommer bli fullt ös!

20120628-025255.jpg
Nu ska jag joina Eros i drömmarnas värld.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s