De senaste dagarna

Ja, dagarna bara rinner iväg. I veckan fick jag i alla fall svar på Eros blodprov som visade att han inte är smittad utav någon fästingsjukdom=SKÖNT! Pratade med Milan en stund om vad man skulle kunna göra nu och prio ett är väl att beställa en röntgen på hans lungor. Annars finns det alltid andra blodprover att gå vidare med, men känner inte att det är aktuellt i dagsläget. Tror jag helt enkelt får acceptera att när det blir varmt ute, så blir det tyngre för honom helt enkelt och får vara lite mer försiktig. Han är för övrigt pigg och glad, käkar bra, bajsar, kissar och dricker bra så det är svårt när han emellanåt dalar och inte känns oki. Anledningen till att jag är ”orolig” för lungorna är att jag vill hellre upptäcka om något skulle vara galet i tid än försent, därför blir jag oxå mer vaksam på honom. Får se om jag fixar en tid på Blå Stjärna bara för att vara på den säkra sidan. För övrigt har vi busat en hel del, gått bra promenader och tränat en del lydnad. Har börjat träna en hel del på parkeringsrutor, dels för att få till bättre gång på mig själv och för att få hjälp med svängar mm. Funkar riktigt bra :D.

Har ju oxå hunnit fylla år 😉 Detta innebar att det var planerad fest igår, men då det blev bortfall en efter en så slutade det med att det bara blev jag och syrran kvar. Skitsamma tänkte vi och tog god tid på oss att dricka och fixa till oss för när man är hund-och barnfri så gäller det att passa på att göra det man hade planerat ifrån början 😉 Mor och far blev tvungna till att åka iväg och campa (planerat ifrån början) , då Eros först satt i framsätet medans pappa packade och sen när han satte upp hans bur hoppa han genast in och bäddade och lade sig tillrätta 😉 Att få ut honom därifrån igen var knappast någon idè, så det blev allt en campingnatt för honom i Örby med mormor och morfar 🙂 När kl börja närma sig midnatt åkte jag och Jenny in till Harrys för att svänga loss. Dj var väl sådär bra, men jösses vad mycket folk det var ute. Mötte även upp några vänner så det blev bra drag och mycket dans. Den enda nackdelen med Harrys är att dansutrymmet (i källaren) är vääääldigt trångt så igår var det precis som om alla hade duschat när man var där nere. Ja, lite småäckligt är det allt med all svett, men det är lika för alla så….det är bara till att dansa på 😀 Efter en kul kväll med trevligt sällskap tog vi bussen hem till Vfs, där vi avslutade kvällen med att käka mammas goda taccopastasallad som fyllemat 😉

Jag & syster och ne det är nog ingen tvekan på att vi är systrar 😉

I dag har det varit rätt lugnt fram till kl 14, då hela tjocka släkten kom hit på kalas. Vi firade mig, Gabriel och farfar, smidigt att kunna slå ihop flera personer så man ”slipper” åka på kalas kors och tvärs 😉 Det bjöds på grillad hamburgare och mammas hemmagjorda farligt goda tårta(som till och med jag äter 😉 )Den består utav krossad/mixad digestive kex som botten, colasås, grädde och färska jordgubbar ovanpå och jupp sockerbomb, men ack så god 😉 I present fick jag en extern hårddisk till alla mina bilder, pengar och presentkort på ett spa besök toppen presenter med andra ord! När alla åkt hem så kände vi oss bra mätta så vi tog på oss träningskläderna och gav oss (mor,far,jag och skägget) ut på promenad. För min och pappas del blev det runt 6 km, mor och skägget gick något kortare. Väl hemma blev det en välförtjänt dusch och sen en 3 tim sömn, då jag skall gå på min sista arbetsvecka nu innan semester…wohooooo!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s