Njuter av livet

Denna veckan har varit riktigt skön. Jag har umgåts med vänner, tränat hund, gått långa promenader och bara varit. Jag jobbar fortfarande med att acceptera vissa siutationer och det går bättre och bättre för varje dag som går. Att umgås och prata av sig med sina vänner gör saker och ting mycket lättare att bearbeta. Det bollas idèer om framtid och vilka vägval man skulle kunna göra. Det som är svårt är att jag VILL så gärna kunna lösa min situation, MEN det är svårt när det är flera bitar som jag själv har svårt för att kunna påverka.

Tiden får utvisa hur det blir och tills dess gäller det att hålla sig ovanför linjen som gör att jag känner ett välmående, något som jag har lyckats med bra denna veckan. Jag vet vissa bitar som skulle få mig att må ännu bättre, men jag är inte riktigt redo att ”klippa” dom banden ännu. Vissa saker är det bara att försöka ignorera, då svaret på fakta, kunskap och frågan om varför det skedde finns hos mig själv och det är egentligen det som räknas. Sen finns det de människor som frågar mig om fakta istället för att tro på allt som sägs och skrivs och då delar gladeligen med mig om RÄTT fakta och tankar om varför 😉
Ne, slut pladdrat för denna gång, nu blir det lite bilder och filmer från de goa dagarna som har svept förbi 😀

I Onsdags var jag och Eros iväg och träffa en klubbkompis Anna med sina två hundar Dillie och Bilbo ifrån Alingsås BK. det blev promenad i Nolhaga plus lite bad för Eros och Dillie och sen en MASSA prat 😉 Tack Anna för en trevlig, men lång dag! Efteråt stanna jag till hos syster för lite taccos. På vägen dit uppenbara sig en riktig sago-regnbåge som var väldigt vacker!

Igår kom Mari och Zammi hit för promenad och lydnadsträning 🙂 Trots värmen var Eros på g och snodde en dummie ur Maris väska som han låg och små mös med när vi pausa ifrån träningen. Vi körde lite fritt följ, läggandet och ställandet under gång, inkallning, rutan, apportering och sist men inte minst 2.30 min lång platsliggning utan ens ett ryck i bakbenen= Bra och god träning! Zammi bjöd sedan på sin charm genom att visa hur man både kan ”skämmas” och ”simma” fast man är som en stor nallebjörn, så söt!

Annonser

3 kommentarer på “Njuter av livet

  1. Lovely bilder 🙂 Ibland kan det vara svårt att acceptera saker, har problem med det själv typ hela tiden 😉

  2. Mari skriver:

    Naww, min lilla gris Zammi. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s