Att acceptera sparlåga

Det är lättare sagt än gjort. Kylan och snön gör att det inte blir någon vettig träning ute just nu. Det blir en hel del promenader oftast kortare och fler. Passar på när det inte är riktigt så kallt som 20 minus att gå lite längre. Väl inne kör vi på för fullt med pilatesbollen, där han nu kan hoppa upp själv på den när jag håller i den 🙂 Vi kör även sick-sack mellan benen för att komma åt sidofrånskjuten. Tror snart det är dax för simträningen igen oxå för att få in lite mer varierad träning. I söndags var första gången vi körde agility efter sprutan och Eros var totalt galen. Han körde på riktigt bra och det var bara sista varvet som jag tyckte han blev något stum i bakbenen annars inga konstigheter. Utnyttjar även att köra lite lydnad när det inte är vår tur och han bjuder fint på platsliggning, ställandet och läggande under gång. Ska fundera vidare på att köra en lydnads start i ridhus, tråkigt att släppa tävlandet när han känns så fin. Efter träningen blev det en härlig gå-av-promenad med två sheltisar och två Bc varav den ena var rolig att busa med tyckte Eors 😉 Han ser ut som en kanin när han lägger öronen bakåt och skuttar iväg i hopp om att bli jagad…sötnöten!

Banan som vi knåpa ihop i söndags (12-12-09) där man fick fria tyglar vid vissa kombinationer. Fokus låg på jakko-svängar, något svår slalomingång och kf.

Annars så har jag och syrran kommit igång riktigt bra med träningen. Vi satte 2 pass i veckan som mål nu i början men vi har klämt in ett pass på söndag kväll så det har blivit att vi har kört tre pass/veckan och vi får bara mersmak 😀 Vi kör gruppträning och testar på typ alla pass som finns och idag körde vi ett step 2 pass, där vi fick kämpa på bra med att hänga med både med armar och ben. Det är dock JÄKLIGT kul att äntligen ha kommit igång och att återigen få känna av den brännande träningsvärken både här och där. Dock är min utslitna högeraxel något tråkigt att ha att göra med, men jobbar med att anpassa rörelserna utefter smärtan och hoppas kunna bygga upp den lite igen 😉 Imorgon skulle vi haft kompisbesök som tyvärr blev inställt så för att hitta på något kul bokade jag in mig och Eros på agilityträning i Hallåhund istället. Ska bli spännande att se hur hallarna ser ut inuti, delar ju bara ut tidningar på gården utanför 😉

Bästa sättet att fira Lucia på 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s