Tänk om någon hade sagt det då.

Ja, tänk om någon hade sagt ”att om du tränar så hårt som du gör (för 10 år sedan) så kommer du knappt kunna röra dig när du är 30”. Min rygg och ischias har den här veckan varit katastrof. Tidningsjobbet där jag sitter helt stilla med höger ben i nästan 4 timmar har gjort att ischiasnerven gör SVINONT 😦 Körde igång med gympan idag igen och kunde knappt röra mig. Axlarna är totalt slut efter slit i bassängen och rygg & ishias har kommit efter jag slutat simma…suck!

Tips till föräldrar som har barn som idrottar och tränar, var försiktig med att pressa dom för hårt för tidigt. Kroppen är inte mogen och färdigväxt och idag med bättre vetande så var kanske inte 4 timmars simning ihop med minst 1 timme styrketräning 3 dagar i veckan och 3 dagar med enbart siming, den bästa när man var runt 15 år. Man lyssnar ju blint på sin tränare i den åldern, men med facit i hand skulle man nog ha ifrågasatt sitt träning mer. Det får man känna av idag, när kroppen är sönder lite här och där. Nåväl, får hoppas att det kan bli bättre med träning, men det är svårt att få en balans i smärtan när jobbet sliter ner det man tränar upp. Tröttsamt att ha ont lite varstans hela tiden, men det är väl bara att bita ihop och ta lite värktabletter då och då 😉

Nu har ju även vädret återgått till vinter igen efter några dagars smakprov på vår 😉 Igår gick vi en blöt promenad och körde ett blött lydnadspass med blandat resultat. Idag gick vi en frisk och skön, något kall promenad med avbrott för lite inkallning och fritt följ träning som kändes riktigt bra 🙂 Denna veckan har gått ruskigt fort och jag jobbar sista natten innan helg. Imorgon vankas det promenad med goda vänner, sen är jag lite delad på om jag skall gå på en föreläsning eller om jag skall anmäla mig till lite lydnadsträning? Lördag skall Eros fixas och bli lite mindre hårig och på söndag är det agilityträning. Skall njuta och ha det gött med mitt skägg, innan han skall operas 😦 Så nu får ni hålla era tummar och tassar att allt går bra för min älskade skäggfarbror på måndag!

Igår en blöt & trött hund efter lydnadsträning i regn 😉 (mobilbild)

Idag satt jag på en handduk och njöt av kylan medan Eros fick lite godis sök i trädgården (mobilbild)

Annonser

2 kommentarer på “Tänk om någon hade sagt det då.

  1. Caroline skriver:

    Vilken föreläsning är det du funderar på den med Tobias Gustavsson?
    Hinner ni med en promenad på lördagen eller är det fullt upp?

  2. Emilia & Strike skriver:

    Vi håller tummarna.
    Här är vintern tillbaka så det kanske blir lite sparkkörning till helgen igen 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s