Söndagsträning

Kom sent i säng i natt (som vanligt) och var bra trött när klockan ringde 07.30. Låg en stund med en snarkandes schnauzer vid min sida och  fundera på om vi skulle ligga kvar 😉 Ne, agilitysuget var för stort och Eros behövde springa av sig så vi släpade oss upp och iväg. En grymt rolig bana byggdes, där förvirringen första banvandringen blev stor 🙂 Var en hel del runt och hinder som skulle tas flera gånger. Vi lade även till slalom som hinder 14 istället för att ta tunneln en gång till.

Rolig bana där man fick tänka till ordentligt

Nu i efterhand upptäckte Catarina att vi alla även har kört fel på hinder nr 13, då vi tog det från andra hållet. Bra att göra det ännu klurigare 😉 Nåväl, körde banan några gånger där jag satte den helt oki på första försöket. De andra tre gångerna hade jag väldigt svårt för att springa vidare rakt fram från 14, 15, 16 och svängde av mot 8:an istället (släpet). De sista gångerna fick jag filmat och fick påpekat att jag tog hinder nummer två från fel håll 😀 Haha, va fasen att jag inte har sett det på de andra som kört? Fick fundera om starten så vi tog nr 2 från rätt håll och i slutet fick vi till en fin runda.

Notis från tävlingen jag körde i Ulricehamn för några helger sedan var att Eros skäller och blir frustrerad när jag ”tjatar” på honom. Jag tänkte då att detta var något jag skulle tänka på till nästa träning, att mer handla istället för att köra så mycket röst. Hm, på filmen hör jag att detta är som bortblåst. Catarina frågade varför jag ropar Eros hela tiden när han skall tex. fram eller runt? Nedu, bra fråga eftersom jag själv har tänkt på detta. Att ropa hans namn = jag vill att han skall mot mig, och det vill jag ju inte om han skall dra fram i tunnel eller ifrån och runt ett hinder. Skärpning till nästa träning på detta, då jag tror att jag stör honom för mycket som då gör att han skäller och ”skuttar” emot mig.

En bra och skön träning där han tar väldigt tajta och fina svängar runt hindren. Något strul vid slalomingången på någon omgång, då den var rätt svår, men i det stora hela fixa han det galant. Avslutade träningen med en gå-av-promenad med Catarina och vovvarna. Underbart väder och trevligt sällskap, precis så som det skall vara på träningar 🙂

Film på vår sista omgång där vi fick till rätt väg och rätt byten vid rätt ställen 😉

Väl hemma blev det söndagsmiddag med mor, far, Jenny och Gabriel. Mammas hemmagjorda kötbullar ihop med potatis, sås och lingonsylt som avslutades med efterrätt med nogger- och jordgubbsglass ihop med pappas hemmagjorda chokladsås och riktiga jordgubbar. Mätt var bara förnamnet 🙂 Efter blev det knappt en timmes sömn innan jag och syrran åkte in till stan och körde ett styrke/konditions pass på Friskis och Svettis. Jobbigt men grymt kul och en smygande känsla om att träning är roligt igen har börjat infinna sig. För övrigt i helgen så har Eros blivit friserad inför imorgon då det är dax att ta bort hans vårta. Har även beställt knäleds röntgen för att vara på den säkra sidan. Får ju köra på uteslutningsmetoden och knäna är aldrig röntgade på honom och tänkte passa på att göra det när han ändå skall sövas. Nu är det dax för sista kvällsrundan därefter någon timmes sömn innan arbetsveckan drar igång. Hoppas ni har haft en fin helg!

Efter-och före bilder på min goa skäggfarbror! Han bjuder på eleganta uttryck ihop med stretching och tunguträckning 😉

 

 tunga 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s