Dipp, träning och hundbil

Har varit en kämpig vecka i mitt huvud och jag tappade fotfästet några dagar. Vissa dagar får jag dippar som får mig rejält ur balans. Det är vissa delar i mitt liv som jag inte riktigt har fått i balans ännu och när jag tänker för mycket på det blir jag både ledsen, trött och orolig. Det börjar sakta men säkert kännas något bättre igen, men istället är jag nog påväg att bli förkyld. Känner mig lite frusen plus att jag har en smygande känsla av halsont, men det skall kureras så fort det bara då det inte passar att bli sjuk nu.

Trots en tung vecka så har jag detaljpillat lite lydnad med skägget där vi jobbar på med fokus och position i linförigheten/fritt följ. Skall se om jag kan få det filmat någon dag så jag själv kan jämnföra lite mot filmerna i somras. Har även denna torsdagen kört skivstång/spinningpasset och fick beröm ifrån instruktören (tyvärr en äldre kvinna 😉 ) om att jag gör ”väldigt vackra och fina bicepsövningar. Hon fortsatte med att säga, att det är himla kul att se någon hålla så bra position med en rak och fin rygg”. Kändes som en udda komplimang, men det är bara tacka och ta emot att man inte bara gör övningarna rätt utan även vackert och snyggt ;). Det är ett riktigt roligt pass, men JÄKLAR vad slutkörd man blir, man får även en äcklig träningsvärk på köpet 😉

En annan sak som blev av denna veckan var ett bilköp 😀 En dröm från förr gick i uppfyllelse och jag har nu införskaffat mig min första skåpbil. Den skall såklart förvandlas till en hundbil plus övernattningsmöjligheter om det skulle behövas 🙂
Den går på gas vilket gör att det är en miljöbil och gratis parkering i hela Borås fram till dec 2014, tummen upp för det! En pigg ny fräch bil som endast gått 6500 mil mot min nuvarande ca 27 000 mil 🙂 Har en far som bara väntar på att få börja pyssla med inredning och detaljer 😉 Kanske dags att rabiesvaccinera skägget och se om vi tar oss utanför sveriges gränser på en liten tur. Min minsta systeryster kommer ju bli kvar i frankrike i ett år framöver så ett litet besök där kanske inte är omöjligt. Nu har hon ju fått jobb bakom kulisserna på Disney och då med deras showhästar 🙂 Hade varit kul att få hälsa på där!

Helgen blir lugn med promenad imorrgon med Carro och hennes hundar och sen chaufförsjobb för päronen på kvällen. Söndagen går i brukets tecken, då jag skall vara åhörare när Jan Gyllensten kommer till klubben och går igenom spår, lydnad och uppletande. Skall bli väldigt intressant att se honom i praktiken då jag bara har varit på en av hans föreläsningar. Sen skall jag och skägget även gå en spårkurs för honom i vår så det blir kul att få en liten försmak om vad som komma skall :).

Min nya räääääcer a.k.a ”Scopet”

Annonser

6 kommentarer på “Dipp, träning och hundbil

 1. Mathce skriver:

  Nice, har också funderat på en sådan bil. För mig skulle det vara toppen. En kombi-bil är ju givetvis bra när man har hundar, men jag känner att jag aldrig använder baksätet. Så när de blir bil nästa gång får de bli en Skåpbil, finns ju dem med tre säten fram, och en sån ska jag försöka sattsa på.

  • Anna skriver:

   Jag har varit supernöjd med den jag har , men den har gått en del mil så var dags att förnya sig. Sen har det inte funnits några skåpbilar i rätt prisklass och denna var ren tur 🙂 Hoppas att det blir ett bra byte i alla fall.

 2. AC skriver:

  Tjusigt! Jag kör ju en Ford Connect och är supernöjd med den!
  Det bästa är att ha hundar av samma storlek som är lika snabba och lika starka, eller att de som går i wheel (närmast släden) är något starkare än de fram. För mig hade det bästa varit om jag hade kunnat köra Neo själv i led och Timmie & Liam i wheel men tyvärr är Neo ingen ledarhund och Timmie accepterar inte att gå i wheel. Det blir lite ojämt när jag kör en riesen och neo i wheel men det märks egentligen bara i svängar i hög fart då jag behöver ordentligt med stöd från hundarna för att kunna ta svängen ordentligt utan att bromsa.

  • Anna skriver:

   Låter lovande att du är nöjd med din bil 🙂 Hoppas jag ska bli det med. Intressant att höra angående hundarna i draget, tack för infon!

 3. Petra & Skurk skriver:

  Vad skoj med ny bil! Grattis! Den ser ju super ut! Ska köpa mig en skåpbil jag också så fort jag fått råd med sista grejerna med körkortet! 😀
  Hoppas du slipper undan förkylningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s