Komma ikapp

Orken till att blogga har inte riktigt velat infinna sig. Syster har kommit hem ifrån Frankrike som gör att det blir en hel del annat under dagarna än att sitta vid datorn för en gång skull 😉 Våren är på gång och det blir mer och mer barmark som gör att man slipper att halka omkring på både promenader och träningar. Jag och skägget har börjat slipa lite mer på lydnaden igen och i onsdags var vi uppe på klubben där det var första tillfället av den ”Öppna träningen”. Var ca 5-6 st på plan som bidrog till bra störning. Mötte upp Caroline med Mille och Bell för en genomkörare.

* Kommendering i fritt följ.
Kändes stundtals väldigt fint, men vi har tappat en del i fokuset som gjorde att Eros sväva iväg på egen tass lite väl mycket emellan åt 😉 Mer fokus och positionsträning ihop med störningsträning.

* Rutan.
100% rätt på alla skick ifrån olika avstånd 😀 Bra fart och fint fokus mot target som jag alltid kör med. Polletten har verkligen trillat ner under vintern. Bara att jobba vidare med avstånd, kommandon och bibehålla farten!

* Platsliggning, där vi körde tre stycken på ca 10-12 m avstånd.
Låg fint två av de tre gångerna. Mörkret, vinden och kyligt underlag påverkade honom så han reste sig en gång, men jag blev grymt imponerad av att han låg kvar när Bell reste sig. Behöver jobba upp lite mer trygghet, stadga och tid igen men grunden i honom känns väldigt, väldigt lugn och fin. Allt jobb och träning på att få platsliggningen trygg har gett resultat och att han bjuder på att lägga sig i ett mindre liggvänligt underlag. Hela han utstrålar ett mer lugn än vad han gjorde förut så behöver bara jobba upp den fina platsen vi hade innan vintern kom 😉

* Signalkontroll under baklängesmarch på stå & ligg.
Även här 100% lyckanden där endast snabba nerlägganden och snabba ställanden belönades. Älskar att se hans råttsvans vifta när jag går tillbaka till honom. Han visar på stor glädje och vilja till att arbeta, mitt goa skägg!

Snart är det grönt igen, längtar!

I torsdags åkte jag och Frida in till Kypesjön för att njuta lite av solen. Vi gick runt sjön där det även blev en del fototagning och bergsklättring 😉

Alla bilder tagna av Frida Lindberg

I fredags var det äntligen dax att få se dom live! Galenskaparna och After Shave som jag, Jenny och Frida hade fått biljetter till under förra året 😀 Vi är stora Galenskapsnördar alla tre så det kunde inte bli annat än BRA! Innan det var dax var jag och lämna min gamla trotjänare till en ny ägare. Den kommer nog få ett fint pensionärs liv utan att behöva jobba som varken tidningsbil eller köras på gropiga brukshundklubbsvägar något mer 😉
Kl 19.30 till 23 höll föreställningen på och jag hade kramp både i magen och kinderna när vi lämnade Lorensbergsteatern! Så jäkla grymma, roliga och skickliga musiker att man bara vill se dom om och om igen 😀 Helgen har sedan fortsatt med städ, promenader, träning och besök hos mormor, farmor och farfar. En go vecka och en go helg helt enkelt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s