Att räta ut den krokiga vägen

Jupp, det är något som jag har försökt att göra den sista tiden 😉 Lättare sagt än gjort.
Jag har ju fått gå som tidningsbud pga omstruktureringar inom distrikten som gör att jag måste finna något nytt. Buden har varit många, men som har sållats bort en efter en då magkänslan inte har känts bra. För någon vecka sedan var jag uppe i Stockholm en snabbis och kollade ett hundskötare jobb. Fick vara med under dagen och försökte gång på gång intala mig att detta kan nog funka, men icke 😦 Trevligt ställe med trevlig personal MEN ingen tid till omsorg för hundarna, mitt hjärta led. Detta är något som är väldigt märkligt, att länsstyrelsen kollar upp så att boxmått och byggnader följer regler och sätter ett visst antal hundar som får vistas i boxarna MEN sen hur många skötare som kommer att vistas där noteras inte alls. Så att 2 personer plus förhoppningsvis någon praktikant skall sköta om som mest 65 hundar känns inte troligt. Det var ett 40-tal hundar i stallet när jag var där och det vara bara en tjej kvar till stängning = kaos 😦 Nåväl, lämnade stället med blandade känslor och hoppades på att lösa arbetsbiten på annat sätt.

Ett annat jobb som jag sökt är ronderings vakt inom Securitas, det är även här jag har gjort en massa prov 😉 Fick besked om att jag har fixat proven på bästa sätt och att jag var vidare för anställning, men….det finns alltid ett men 😉 Jobbet gällde idag i Göteborg och passen är på 12 timmar(kl 19-07) och det ihop med pendeltid så var man uppe i ca 14 timmar pass. Dygnsrytmen blir inget bra och man är ständigt trött(erfarenhet ifrån nattjobbet som tidiningsbud). Det som var positivt var väl att man jobbade mycket ena veckan och lite veckan där på. Mina snälla föräldrar kunde ställa upp som hundpass, men mitt mål är ju att de inte skall bli uppbundna…suck.

Innan resultaten kom att jag blivit godkänd inom Securitas satte vi oss ner och diskuterade hur jag egentligen skulle göra. Innerst inne vet jag att jag egentligen vill studera, men jag slängs ständigt fram och tillbaka mellan jobb och studier pga olika omständigheter som sitter kvar sen jag var husägare och sambo. Jag bestämde mig dock för att jag vill börja studera så tanken var att jag skulle köra på Securitas fram till hösten, men det var innan en annan lösning kom på mail 😉 Lösningen är att jag har för tillfället hamnat på ett lager som består utav koppel och hundhalsband 😀 Kan en hundnörd pyssla med något bättre egentligen? 😉 Att skägget kan vara med mig hela dagarna gör att jag även kan andas ut vad gäller hans bit. Förhoppningsvis blir det lite timmar där ihop med ett studentliv så småningom om jag kan hålla mig på den ”raka” vägen för en gång skull 😉
Under tiden så STORTRIVS jag och njuter så länge det varar 😀

Min nya arbetsplats där Eros delar soffa med sin nya hundvän 😉

Annonser
Detta inlägg postades i Jag, Jobb.

2 kommentarer på “Att räta ut den krokiga vägen

  1. petrakarin skriver:

    Kul! Vad är det du ska studera då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s