Tävling i Ulricehamn

I fredags var det dax för agilitytävling igen, denna gången i Ulricehamn. Kände mig inte helt pepp utan snarare lite seg och ofokuserad redan ifrån start. Detta visade sig såklart även när vi körde våra två lopp där vi diskade oss i både hoppklassen och agilityklassen. I agilityklassen tappade jag banan?! Kan inte ens minnas när det hände sist, men men inte så mycket att göra åt. Det värsta var att jag sade till de jag satt med att jag inte gillade banan när jag hade gått banvandring. En trixig bana där nästan inte ett enda hinder stod rakt utan hela tiden vinklar på hopphindren. Lärdom är att INTE säga något negativt efter banvandringen om banan, utan tänka positivt och behålla resten för sig själv, något som jag brukar göra 😉 Eros gjorde sitt bästa och hade fint fart, men när han hoppade kf(igen) på bommen så tappade jag fokuset en aning. Sista gången vi tar den blåa böjda tunneln skulle vi ta samma hopphinder igen, som var innan gungan, men det är alltså det jag missar och vänder mot upploppet istället som är hopp, lång hopp och hopp 🙂

Hoppklassen kändes dock bättre och vi hade fint flyt 🙂 Eros hade bra fart och bjöd på att ta fel hopphinder och han rev även två hinder. Det är sällan han river, men planen i Ulricehamn är något sluttande uppför vilket gör att Eros inte riktigt orkar skjuta ifrån på upploppet. Annars var det överlag en go känsla i loppet! Är även glad att han inte taxera så mycket i något utav loppen utan det kom när det var uppförsbacke och han får lite svårt med avstampet.

Trots diskade lopp så är det så jäkla KUL att tävla! Roligt att träffa gamla klubbkompisar och härligt att se fina agilitylopp som peppar upp en igen :D!
Stort grattis till alla som gjorde fina prestationer och tog pinne!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s