Hund- & barnfri helg!

Helt hundfri har den väl inte varit eftersom skägget bor där jag bor med mina päron, men de har rastat honom så jag räkar den som lite ”hundfri” i alla fall 😉 Medans jag har haft hundvakt har jag haft egentid med syster som i sin tur har varit barnfri 🙂 Vi konstatera att det är väldigt tomt utan våra små, men samtidigt skönt att bara kunna tänka på sig själv och samla ny energi 🙂

Hon fyllde år i fredags och fick en klippning hos frisör ifrån mig. Hon blev farligt läcker i sin nya 15 cm kortare frisyr 😀 Väl hemma hann vi vila någon timme innan vi käka thai mat med päronen för att grunda inför kvällen. Vi var bjudna på förfest hos en gammal klasskompis storasyster där även deras andra syskon var med. Supertrevligt! Vid 22 tog vi taxi ner till Wisers och fortsatte natten lång med tjat och mycket dans 😀 Tack Granskogarna för en grym kväll!

Idag har vi haft kalas. Har ätit både smörgåstårta och prinsesstårta, mätt är bara förnamnet. Ikväll har det inte gjorts många knop, promenad med Eros och tv häng med Marie Sernholt och Varg Veum 🙂 Imorgon är det dax att försöka komma in i bättre rutiner. Plugg, hundträning och egenträning är vad som står på schemat denna veckan!

20130811-213635.jpgMiljonär blev man inte heller 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s