Att få tiden att räcka till

Foto: Frida Lindberg

Vet inte hur jag har tänkt när jag har satt igång att köra rallylydnad med när jag redan kör agility, lydnad och spår 😉 Någon som vill skänka mig lite fler träningstimmar på dygnet, tack? 🙂 Äch, valet är ju frivilligt och problemet är att jag tycker allt är så jäkla kul så känner inte riktigt för att välja bort något ännu. För Eros del har det ingen betydelse för i hans ögon finns det inget som är tråkigt och han är lika pepp oavsett vad det är vi kör 😀
Så igår var vi ute i skogen i ca 4 timmar och körde spår med Linn och Emma. Spåren försöker vi alla tre glömma förutom spårarbetet hos våra hundar som såg riktigt fint ut!
Kassa mattar med duktiga hundar blev informationen som vi tar med oss till nästa träningstillfälle ;).

Därefter åkte vi till klubben för lite gott och blandat. Rebuz fick testa på tunneln lite mer och gjorde fina framsteg och Emma med boxern Lita fick oxå testa på tunneln och hon tyckte den var helball 😀 Eros fick jobba lite fritt följ och sedan några omgångar kontaktfält. Utnyttja även Linns pojkvän som mottagare i 4 vändor budföring, då jag enbart kör med det kvinnliga könen förut 😉 Nemas problemas sa Eros om killen i tjocke jacka och keps och sprang som en tok emellan oss 🙂 En härlig dag med ett härligt gäng folk! Under det senaste så har jag lyckats komma med i två bra träningsgäng och det är guld värt att hitta personer som har samma träningstänk och vilja som en själv, ni är toppen ♥ Så idag är det dax att ge sig ut i skogen igen med det andra gänget för lite spår och lydnad. Förhoppningsvis får vi med oss en bättre känsla ifrån spåret än vad vi hade igår 😉 Trevlig start på en ny vecka!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s