Det blir aldrig en kort stund

Dagen har varit fylld med plugg och promenader. Spanade in vädret i eftermiddags och såg att det duggregna och fundera på om jag skulle skippa träning på klubben, då jag behöver komma ikapp med en del uppgifter. Men, ett par bruna bedjande ögon och businviter ledde till att jag tog en sväng till klubben ändå. Tänkte att jag skulle köra en kortis och sen snabbt hem igen, men det verkar aldrig fungera 😉 Eftersom det är agilitytävling på lördag så tänkte jag att det kunde vara gött att köra igenom honom lite, framförallt på kontaktfälten. Sagt och gjort så körde vi lite stationer i början för att sedan sätta ihop det till en mindre bana.

Fick även sällskap utav Tina och Helge och det var väl därför två timmar bara försvann 😉 En god träning med framsteg på kf. Har bestämt mig för att återgå till 2 på 2 av, på alla kf  för att göra det lättare både för mig och Eros. Jag antar att när han får upp säkerheten i hur jag vill ha det även får upp farten. Vi får se hur det utvecklar sig helt enkelt om jag kunde hålla på mina kriterier vill säga ;). Hopptekniken var riktigt fin idag och han taxerade ingenting. Skumt det där, men har en känsla av att det hänger ihop med trötthet.

Idag är det även 2 år sedan jag valde att lämna tillbaka Avila. Tror inte det har gått en enda dag under dessa två åren som jag inte tänker på henne. Det har varit och är fortfarande vissa dagar väldigt jobbigt. Även om det blir lättare så finns det alltid en bit av mitt hjärta som är frågande och skadat. Jag saknar att inte få smeka hennes svarta blanka päls. Jag saknar att inte få se hur hon och Eros busar omkring och gnager ben tillsammans och jag märker att jag inte är ensam om att sakna det. Jag saknar, funderar och försöker styra mina tankar, men idag känns det extra svårt att inte falla tillbaka.

Återanvänd bild från hösten 2011
Återanvänd bild från vintern 2011

Återanvänd bild på den fina svarta som är saknad av både mig och storebror ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s