När man skall ligga kvar i sängen!

Igår var det en sådan dag som man egentligen skulle ha legat kvar i sängen 😉
Strul från att klockan ringde och jag stängde av den utan att gå upp, till frukosten där jag slog i hyllkanten med mjölkpaketet så det skvätte möjlk i hela kylen till att köpa hjulbultar som inte fanns på det första stället utan fick åka till ställe nr två. Därefter upp till syrran för att fixa låsbultarna som fanns på tre utav däcken, men som inte gick att få upp ändå, då de inte hade rätt verktyg som gjorde att vi åkte till Peugeot för att få en låda med ca 40 olika låsbultar att gå igenom där INGEN passa!!!!

Körde tillbaka syrran som under tiden fråga om vi verkligen hade letat ordentligt i bilen efter låsbulten? Japp, de har vi, sa jag! Hon öppnar handsfacket och tar bort GPS hållaren och vad låg inte där under???? Jupp…låsbulten såklart 🙂 Vid denna tiden var hennes lunchrast slut, så slog en pling till far för att säga att vi får fixa bytet till vinterhjul på hans jobb på eftermiddagen istället.

Andningspaus i totalt ÖSREGN på klubben som dock bjöd på bra träning! Eros var laddad fast han såg ut som en dränkt katt och vi fick till några fina kontaktfältsrepetitioner ihop med hoppteknik i bana. Känns bra inför morgondagens tävling.

Efter någon timme hemma efter träningen kom far hem och vi åkte upp till hans jobb direkt för att fixa det förbaskade däckbytet som vi egentligen skulle gjort förra helgen, när vi upptäckte låsbultarna 😉 Av med första däcket och sedan på med vinterdäcken….trodde vi ja. Att sommarbultarna skulle passa till vinterdäcken var väl bara för bra för att vara sant?! Iväg igen till Mekonomen för att inhandla nya bultar till alla däcken för att sedan tillbaka igen och äntligen få på däcken!

Ut till Viskafors för att lämna dem i förrådet (där jag råkar köra förbi avfarten 😉 ) och sen hem och ut med Eros, där jag tar bilnyckeln med mig ut istället för hemma nyckeln så jag inte kommer in, SUCK! Mor fick komma och öppna och då kände jag att jag skall nog inte göra något mer än att bara sitta rakt upp och ner i soffan resten utav kvällen 😉

Kokooo!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s