När man väl kommit igång

Så är det väl typiskt att man blir sjuk 😦 Kände det redan under natten mellan tisdag och onsdag att halsen inte kändes ok så igår vakna jag och mådde skit. Har inte bestämt mig om det är en för- eller nackdel att vara hundägare när man känner sig krasslig, då man ändå måste ge sig ut. Dock är det väl ingen vad jag vet som har dött utav lite frisk luft 😉  Sagt och gjort åkte jag och mötte upp Tina med skäggfarbröderna Helge och Alfons för promenad vid Pickesjön. Även om det kändes tungt att åka iväg, då jag får så förbenat ont i ryggen när jag blir förkyld så var det bara att bita ihop. Var ändå skönt att komma ut och andas skogsluft och det blev visst en tur på  ca 1,5 tim i lugnt takt. Vi hade hundarna lösa och de sprang för glatta livet och busa med varandra.

Enda gången jag fick upp pulsen var när vi ser två lösa hundar en bit längre fram och hur Eros och Helge ser dom samtidigt som oss och får typ knäck i öronen 😦 Alfons som var bakom oss hann vi koppla upp, medans H & E var framme och bekanta sig med en labbe och samojed variant. Jupp, kall i magen och genomsvettig blev upplevelsen MEN den gick som tur var väldigt bra. Alla fyra hundar hälsade fint på varandra och eftersom den andra ägaren bara gick förbi? dom(tänkte att hon kunde kopplat sina när hon var först fram, så vi kunde fått tag på våra) så fortsatte även vi att gå framåt för att försöka locka med oss våra. Visade sig att samojeden  var en unghund och labben en äldre hund som gjorde att mötet gick såpass bra som det gjorde. Fick dock blockera bort samojeden som inte ville sluta att sniffa på Eros och hängde efter honom som en svans. Usch, svettigt med sådana möten, då man aldrig vet hur hundarna reagerar när de kommer två mot två, men tror de skötte mötet så bra för att vi inte var där och ”störde” 😉

Idag har jag inte gjort många knop. Korta promenader med en värkande kropp och en hals som gör att jag inte kan prata är inget kul så pluggeriet har fått sig en rejäl omgång 😉 Inomhus träning med Eros där vi körde lite smått och gott som ingångar med apporten, början på kryp och 2:ans fjärr. Eros var supertaggad som vanligt och det är jobbigt att inte ha någon kraft till att kunna träna honom ordentligt. I helgen är det dvärgschnauzermöte i Borås, skall blir kul så jag hoppas att jag hinner friskna till lite mer tills dess!

Tur att man har en hund som anpassar sig och förstår när det är sängläge som gäller ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s