Pillerkäk

20131129-184731.jpg
Efter snart två veckor med bihåleont, täppt näsa och hosta fick det bli ett läkarbesök i alla fall. Resultatet blev en 10 dagars antibiotikakur och nässpray. Idag är tredje dagen på kuren och det börjar gå åt rätt håll 🙂 Kondisen och orken är fortfarande begränsad så det blir promenader med avbrott för lätt stimulans som godisträd, godislet och upplet. Eros vill mer, men finner sig i att det är tråkdagar som gäller 😉

Skolan börjar också lida mot sitt slut så igår lämnade jag in den sista inlämningsuppgiften så nu är det ”bara” plugg till de skriftliga proven kvar. Vad som händer sen återstår att se. Grizzly zoo har öppnat en butik här i Borås så det blev även ett besök där igår på smygpremiären 🙂 Kom hem med bla denna:

20131129-190025.jpg
En adventskalender till hund 😉 Tänkte gjort en egen, men latmasken kom fram så köpte en istället. Tur att man som barnlös har alternativ till sitt fyrbenta barn 😉 Helgen ser ut att bli lugn, kanske lika bra det med tanke på den envisa förkyldningen. Blev dock en promenad på Bråt med Malin och Happy i eftermiddags som avslutades med upplet.

20131129-190643.jpg
Efter promenad och upplet i duggregn med skägget blev det dusch och sängen för matte med bästa sällskapet. Dax för lite frisering kanske?

Annonser

En kommentar på “Pillerkäk

  1. Emilia & Strike skriver:

    Puss på Eros blöta nos 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s