Gym, spårskogen & promenad

Det är vad vi har pysslat med idag 🙂 Tidig uppgång för att vara på gymmet när de öppnar kl 06.30 medans Eros var med mor och far på morgonpromenad. Hem för frukost och dusch innan det var dax att möta upp Tina, Malin och Maggan för en förmiddag(som även råkade bli en eftermiddag 😉 ) i spårskogen.

Fina gänget! Triss i Skägg och Stollar och en…Udda 😉

Vi var ett härligt laddat hundgäng med sina mattar där vi gick ut några spår i skogsterräng. Valde att lägga spår själv till Eros, då det var ett bra tag sedan vi spårade, så ville checka av läget. Blev dock inte ett så långt spår, men utmanande istället iform av varierad terräng med snö vs. blöt barmark, två branta bergskullar, två spetsvinklar och en bäck.

Kan inte vara mer nöjd med Eros spårarbete idag. Han markera alla föremålen fint (lite väl mycket tugg på en del apporter som måste jobbas bort) och han höll sig riktigt fint i spårkärnan hela tiden. Trodde att bäcken skulle bli ett bekymmer, men tänk er ett rådjur som gör ett fyrfotaskutt, jupp så såg Eros ut när han hoppa över bäcken där jag själv var tvungen att trampa på stenar mitt i för att komma över 😉 Spåret låg i ca 1,5 tim och var runt 400 meter långt.

Vä.bild, det lagda spåret. Hö.bild hur Eros sedan tog det.

Blandande föremål i spåret. Variation som skall in är mindre storlek på prylarna och mindra ”doftvänliga”. Alla föremål kom med in 🙂

Medens spåren låg till sig var det såklart fika som gällde där det blev tjöt och skratt om både det ena och det andra 😉 Alltid lika kul att komma ut i spårskogen och det är bara att hålla tummarna att vädret håller i sig som det är nu så det blir fler träffar. Behöver dock köra mer ängsspår inför en eventuell appellstart, då Eros har något svårare för detta.

Minimal parkering där vi fick plats utan problem 😉

När vi gått våra spår och fikat färdigt tackade Maggan och Malin för sig och kvar blev jag och Tina med vårt skägg-gäng 😉 Såklart är det promenad som gäller så vi avslutade med en tur på ca 4 km i den fina trollskogen. Helt otroligt att det finns så mycket fin skog knappa 10 min från stan, gäller bara att hitta de där smultronställena 😉

Sist men inte minst hoppas jag ni alla har haft en fin dag! Trots att man skall säga varje dag till sina nära och kära vad de betyder så gör det ju inget att det finns en dag som man skall uppmärksamma det lite extra på 😉 Så, trevlig alla ♥-dag på er där ute!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s