Ett år äldre, spontanutgång, jobb och hundträning

Jupp, det är fortfarande verkligen fullt upp 🙂 För några dagar sedan passerade jag 30-strecket som skall firas lite nu till helgen. Fick dock några presenter på den rätta dagen som blev en smileyklocka av mor och far (läskigt när man har funderat på att köpa en klocka och man får en 🙂 ), en sten med en dikt på, en peng av farfar och farmor och fint kort och lotter av Eros och ett snyggt armband av syster som vart i High Chaparall. Supertack!

När jag har fyllt år känns det mer sommar. Torsdagskvällarna drar igång i Borås så förra torsdagen som var den första blev en spontanutgång med min gamla partyvän Carolin, då vi båda var lediga på fredagen 🙂 Musiken var grym, mycket folk som partaja och drinkarna var somriga 🙂 Bra start på sommaren!

Utöver partaj och ös är det jobb och hundträning för hela slanten. Folk räknar ner till sin semester medan jag räknar ner till heltid 😉 På måndag går nämligen min kollega på semster vilket innebär att jag kommer arbeta heltid i fyra veckor framöver och sköta affären alldeles själv. Lite pirrigt, men skall nog överleva 😉

Vart mycket fokus på lydnaden det senaste och jag har omstartat något med det fria följet. Platsliggningen håller i sig och känns fin. Kan alltid bli stabilare och kännas bättre, men han ligger ner och känns trygg och det är huvudsaken. Något som även känns bra är att han blir mindre och mindre påverkad av vädret. Blött gräs är oftast inga problem och han bjuder glatt på ligg och ”pang” död 😉 Han har blivit lite mer ljudlig det senaste på träningen, något jag måste ta tag i så det inte blir värre. Annars är han som han brukar galen och träningssugen.

Vi har även hunnit med att gå på hundutställning på Ryda där han skötte sig toppen och charmade in sig bland folk. Ta skydd för regnet på lekplatser och miljötränat på diverse olika platser.

Nu laddar vi upp inför en till torsdagskväll, två dagar jobb innan det blir släktkalas på lördag som följs av partaj med vänner på kvällen. Söndag blir återhämtning och vovveträning innan allvaret börjar på måndag 🙂 Får önska alla som har semster en trevlig sådan och hoppas ni kikar in här emellanåt fast uppdateringarna är lite glesare nu för tiden 😉

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s