Inhoppare

Ja, när man inte kan springa själv får någon annan göra det åt en 🙂 Min häl gör apont i dagsläget som gör att jag knappt kan gå. Den går i perioder emellanåt, men antagligen var den inte redo för cykling och styrkepass ännu, så nu får jag helt enkelt bita i det sura äpplet och försöka vara still 😦 Har ju som sagt läkartid på onsdag och då skall jag trycka på och få en ordentlig genomgång för detta är inte hållbart längre. Det vankas ju dock agilitytävling på söndag och jag känner mig som världens sämsta förare som inte har kunnat träna Eros något de senaste pga foten, så idag fick syster hoppa in och köra några kombinationer 🙂

För att inte ha kört på rätt länge tycker jag han gick riktigt fint! Kul att han går så bra med en annan förare med och att jag kan studera lite hur han ser ut när han hoppar. Han var taggad som vanligt, men syrran fixa starterna fint och släppte inte igenom några tjuvstarter, även om han försökte 😉  Syrran skötte sig också riktigt bra med tanke på hur sällan/lite agility hon kör och fixa både framförbyte, bakombyte och ett blindbyte 🙂 Känns helt plötsligt lite bättre inför söndagen så får helt enkelt köra på att vi vilar oss i form 🙂 Lite film ifrån dagens kombinationer blev det med. Enjoy!

 

Annonser

En kommentar på “Inhoppare

  1. Wow! Håller tummarna inför söndag :). Så bra för dig att du har en sån bra inhoppare! Du ska se att de fixar det galant 🙂 Så tråkigt att du inte är bra i foten. Stå på dig som sagt så du får en ordentlig koll och rätt hjälp så du blir fit for fight.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s