Att ta vara på nuet

Mycket händer både glatt och sorgligt och livet snurrar på som inget har hänt. Under de senaste veckorna har tankarna, varje ledig sekund, flygit iväg till en vän som kämpar och vi jobbar mer på att vara här och nu istället för sen och då. Nu har affären stängt och jag har ägnat veckan åt att inventera de sista produkterna innan de skall packas ner.

En som tycker det händer lite för lite på jobbet 😉

Vad som kommer hända framöver vad gäller jobb är som vanligt ovisst, men förhoppningsvis löser det sig på ett eller annat sätt. Känner mig inte lika deppig angående den biten längre, då jag har lite saker på gång 🙂 Eftersom vädret är lite mer mörkt nu för tiden så tryter motivationen lite till just hundträning 😉 Har däremot kunnat köra på en del både vad gäller både joggingturer och gympass det senaste vilket har känts väldigt bra.

träd

Helgerna går åt till att njuta av det lilla ljus som erbjuds under dessa månader som innebär promenader med bästa skäggligan och kampa med deras matte, fånga ankor, gå på 30-års kalas och umgänge med nära och kära 🙂

De sista dagarna har man även gått och blivit förkyld så det har vart mer lugnt än vanligt och det lär fortsätta vara så hela helgen 😉  Kroppen har fullt upp med att läka både bihålor, häl och den snygga tatueringen som sitter på mitt lår som nu äntligen är färdig 🙂 Nöjd är ju bara förnamnet!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s