Förändringar

Då har man gjort det igen. Ett val 🙂 Det har varit ett par tuffa veckor där tankarna har flugit runt och analyserat varje litet steg, men det spelar ju ändå ingen roll eftersom man ändå inte vet hur framtiden kommer att bli. Man kan bara försöka gör det bästa av situationen som är just här och nu och så får man ta resten sen.

I fredags valde jag att säga upp mig ifrån jobbet på Djur och Natur. Jag är i för sig uppsagd, men har väntat på en intervju till en annan tjänst inom samma företag som tyvärr har dröjt pga olika anledningar. I och med detta hann ett annat jobb dyka upp som jag istället tackade ja till 🙂 Än så länge vet jag inte hur länge jag kommer att ha det, då jag är back up för en sjukskrivning på obestämd tid. Det är en chansning, men det hade det varit oavsett val och därför valde jag den väg jag tror är det bästa alternativet.

Vad innebär det nya jobbet nu då?
Jo, det innebär att jag har en tjänstebil och åker runt till bestämda butiker både i Borås, Svenljunga, Lerum och Alingsås och plockar upp och beställer varor och håller snyggt i hyllorna 🙂
Ett fritt jobb under ansvar som jag tror kommer passa mig perfekt. Sen hoppar jag inte så långt ifrån produkter jag redan arbetat med, då jag kommer att arbeta för Vitakraft.

Så, nu är det nya tag mot nya utmaningar 🙂 Det har vart mycket promenader det senaste och mindre träning då energin inte riktigt har funnits nu när jag har fått lära mig enormt mycket nytt. Kul, men kämpigt! Jag hoppas att jag snart skall vara tillbaka på banan så skägget får lite mer stimulans och träning än vad han har fått det senaste. Eftersom jag bestämmer mina arbetstider själv så kommer jag oxå kunna ha mina eftermiddagar och kvällar fria för träning av både mig själv och Eros 🙂 Toppen med andra ord!

Det är jobbigt att lära sig nya saker 😉

 

 

Annonser
Detta inlägg postades i Jag, Jobb.

4 kommentarer på “Förändringar

 1. wildshenanigan skriver:

  det är så skönt när man väl har fattat det där beslutet som är lite läskigt men ändå känns så helt rätt 🙂

  • Anna skriver:

   Visst är det så 🙂 I detta läget kände jag att det inte riktigt spelade någon roll hur jag gjorde, så körde på det som gav mest arbetstid och hade flest fördelar 🙂

 2. Sofia skriver:

  Bra att du fattat ett beslut. då har du kommit långt. Många tvekar för länge. Man måste våga i livet. Lycka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s