Bestäm dig

Jag gillar den friska luften och när man blir rosig om kinderna när man är ute. Bästa vädret att springa i! Dock är det lite jobbigt när det skiftar hela tiden där den goa snön övergår till isgata :/ Häromdagen var solen framme en sväng och värmde, fortfarande gott eftersom luften är kylig. Är ju inte så förtjust i värme utan trivs bäst när det är max 15 plus och ca 5 minus 🙂 Dock hade jag gärna skippat graderna runt nollan, tö, slask, isigt, inte rikgit varmt och inte riktigt kallt, skit helt enkelt 😛

Nåväl, helgerna går och dagarna går. Blir mycket bilåkande med lite butiksbesök däremellan. Träffar en hel del folk ute i butikerna både vänner och kunder som handlade ifrån Djur och Natur butiken, vilket är väldigt kul 🙂 När det inte jobbas motioneras det en hel del i olika former.

Min trogna löparkompis!

Vi har kommit igång ordentligt nu vilket känns bra för oss båda två 🙂 Eros har en grym kondition så kör varierat med pulshöjande inslag för att öka flåset. Tips när vädret skiftar som det gör är att ha på sig bra broddar. Det gör både löp- och springturen roligare, då man undviker att halka och slå i hjäl sig och man får lika bra grepp som när det är barmark. Dessa använder jag i olika storlekar beroende om jag har kängor eller löparskor. De fungerar väldigt bra att springa i och jag tycker det är bra grepp på isen. Lätta att ta på och av och helt ok passform.

I helgen blev det promenad med bästa skäggligan med matte både lördag och söndag och däremellan men skäggtjejligan här hemma 😉 Kul att ha två gäng med snusrar i att promenixa med!

Mellan all motion blir det småpass här hemma. Alltifrån lydnadsdetaljer till trix och bus till Eros stora förtjusning 🙂 På grund av det begränsade utrymmet så går det ju inte annat än att längta efter grönt gräs, så man kan få till ”riktig” träning. Snart öppnar ju dock hallarna här i Borås och förhoppningsvis kan vi få till några träningstider där så vintertiden går lite fortare. Dock känns det ibland redan som om våren är här när man är ute och går, då fåglarna kvittrar som bara den 🙂 Det inger hopp om att våren även kommer att komma detta året oxå 😉

 

Annonser

En kommentar på “Bestäm dig

  1. Malin & Nova skriver:

    Håller med dig att vädret gärna får bestämma sig nu. Är ganska trött på detta varannandagsväder. Har muckboots stövlar i år och de har varit helt suveräna att gå i. Har broddar som reserv.
    Skönt att ni får till så mycket bra träning. Hejja er. Ser fram mot att se er även på lydnadsplan så småningom 🙂
    Hoppas ni får till lite träning när hallarna öppnar. Ett kanonläge att få träna då det inte alltid är så lätt ute.
    Ha en bra vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s