HUNDSPEKTRA

 

Ikväll var det en stor kväll för oss hundnördar 😉  Sandra som är ägare till Sandras Hundcenter(snart fd. ägare då de byter namn till Hundspektra)  hade smygöppning till Borås första inhomhushallar för hundträning. Två stora fina hallar där en är avsedd för agilityträning med grymt bra underlag och en som är mer inriktning lydnad, rally, htm mm. Mittemellan hallarna ligger ett fint öppet kök och därifrån tar man sig sedan in till friskvårdsrummet och butiken.

Jag entrade hallarna utan Eros, men kunde inte hålla mig ifrån att testa hur greppet var i agilityhallen så han fick komma med in efter en stund 😉 Ingen var lyckligare än Eros! Kommer knappt ihåg när vi körde agility sist, men enligt Eros var det alldeles för längesedan 😉 Konstgräset i hallen fick mycket väl godkänt i betyg både ur hundsynpunkt och mattesynpunkt vars hälar tyckte det var mjukt och skönt samtidigt som man inte halkade. Detta kommer bli toppen! Allt är nytt och frächt och Sandra med flera har lagt ner många timmar på att få iordning på allt, vilket de lyckades med bravur!

Nu är det dax att börja spana träningstider i almanackan 😉 Förhoppningsvis kanske man kan få till någon träning i veckan så man håller igång, trots att det är snö, is och slask ute. Jag har ju även vunnit två träningstimmar som jag nog tror vi börjar med. Bra start på helgen och det bästa är att hallen ligger inte så långt ifrån Ramnasjön, som har belyst gåväg runtom som är en perfekt upp- och nervarvningsrunda. En tur runt där fick avsluta besöket innan vi slutligen trötta och nöjda hamnade i soffan här hemma 🙂

Annonser

2 kommentarer på “HUNDSPEKTRA

  1. Malin & Nova skriver:

    Så fint o fräscht det ser ut! Bra att både du o Eros gillade underlaget. Håller tummar för lite träning för er nu 🙂
    Hejja!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s