Ett år äldre, förkylning från helvetet, tunnelrace och årets första bad

Värmen har slagit till med en enorm kraft de senaste dagarna och jag och Eros har väl mer eller mindre gått i ide 😉 Då jag har varit däckad i nästan två veckor av en mega förkylning som fortfarande inte vill försvinna så har energin varit som bortblåst. Kommer inte ihåg när jag var såhär dålig sist, men det är väl allt som har hänt det sista med jobb och behandling av fötter som helt enkelt vill ut och det ordentligt 😉 Nåväl, jag har bitit ihop vid några tillfällen och knaprat alvedon för att orka saker som jag bara inte ville avstå ifrån.

Fyllt år har man gjort oxå där jag fick passande skor och tofflor från mor, far och minsta syster och presentkort och pengar ifrån andra syster och släkten 🙂 TACK! Jag och Eros var även med och fira in sommaren på Hundspektra, där jag hade anmält oss till en tunnelklass. För att inte ha sprungit agility på nästan över ett år är jag riktigt impad över Eros och min prestation att jag nästan komma ihåg banan båda gångerna 😉 Ingen var lyckligare än Eros som sprang och skällde som en galning och trots att fötterna höll på att ramla av eller i alla fall högerfoten så var det värt det! Vi placerade oss tvåa och han fick ett gott ben som han kastade sig över 🙂 Avslutningsvis gick nästan alla som vart där en sväng runt Ramnasjön. Alltid lika trevligt att se ett 15-tal hundar gå så bra överens fast de aldrig har träffats förut.

Sen trotsa jag förkylningen och tog årets första dopp och hoppades på att steka bort bakterierna i solen 😉 Eros njöt, jag njöt och Marie och Max-On som vi var och hälsade på njöt 🙂 Kändes nästan som en liten mini-semester och energin kom sakta men säkert tillbaka efter 4 timmar vid sjön. Annars blir det en del pomenader under kvällstimmarna och imorgon hoppas jag kunna ta tag i lydnadsträningen igen, nu när det äntligen har kommit lite regn och det blivit svalare och jag kan röra mig utan att det känns som om huvudet skall sprängas 😀 Dax för sista turen nu, gäller att passa på när tempen äntligen passar mig och Eros!

 

Annonser

En kommentar på “Ett år äldre, förkylning från helvetet, tunnelrace och årets första bad

  1. Malin & Nova skriver:

    Hoppas din förkylning gett sig och att din fot är bättre. Bra jobbat av er och dig som kör trots smärtan. Inte alla som fixar det. Och värmen…som i min smak blev allt för mycket. Även vi hamnade i träningskoma. Inget orkades göra och Nova var ganska påverkad och även sen kväll orkade hon inte mycket. Så för vår del är vädrets temperatur bättre.

    Härliga bilder från dina dagar. Skönt när man får till en lien minisemester 😀
    Ha en skön helg!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s