En vecka utan några måsten

Det blev en enormt stormig vecka förra veckan i många avseenden. Idag är det exakt en vecka sedan som min älskade vän fick somna in och det känns fortfarande overkligt. Jag har hållit mig sysselsatt alla dagar sen jag lät han somna in så idag börjar jag må illa av trötthet. Jag har inte velat vara hemma utan har hälsat på mormor, Eros uppfödare, varit på stan flertalet gånger med både vänner och syster Jenny och idag har jag varit i Göteborg och hälsa på en gammal kollega som jag inte sett på 2 år. Jag har många fina vänner omkring mig som hojtar och skriver och drar ut mig på saker som hjälper mig att skingra tankarna och det betyder mycket ❤

Jag har röjt bland alla hundgrejer (slängt två stora sopsäckar, skänkt en hel korg, en påse och lagt lite nere i källaren) och ändå har jag en del saker kvar att gå igenom. Helt galet hur mycket man samlar på sig genom åren! Har ju funnits tre hundar i familjen så har gått igenom både omplacering (fruktansvärt jobbig upplevelse) och avlivningar så inte konstigt att man har samlat på sig. Jag har valt att röja redan nu fast allt är väldigt färskt, men det är för att det gör ont att se hans sovplatser och leksaker liggandes överallt.
Nu har jag endast hans tre halsband och långa koppel kvar som har tillhört honom rent fysiskt, men sen har jag honom på sten, på tavla, i halsband och på mitt ben ❤

Kvällar och nätter är tyngst och jag gråter mig oftast till sömns, men det känns som att kroppen börjar få nog av allt gråt, så förhoppningsvis skall jag snart kunna lägga mig utan några tårar. Tiden och dagarna knallar på som vanligt och jag får nu börjar scrolla neråt för att hitta bilder på honom i min telefon 😦 Har tagit nästan ett kort om dagen i 7,5 års tid och nu fylls dom inte på och det gör ont!

Framtiden tränger sig på fast man inte känner sig färdig och 6 månaders planer om att starta upp ett eget mobilt hunddagis i Borås läggs åt sidan, då jag istället kommer att läsa ett naturvetenskapligt basår som börjar i augusti 🙂 Det känns bra att veta hur det kommande året ser ut och mina fötter behöver den ordentliga vilan. Jag hoppas även på att komma igång att simma och gå på gym igen (kan behövas efter dessa veckor med bara mat och dryck 😉 ) för att få ordning på all smärta som finns i kroppen efter alla motgångar de senaste månaderna. Ett nytt kapitel är påväg att ta sin början och förhoppningsvis blir det ett bra sådant!

För alltid i minnet ❤

Annonser

2 kommentarer på “En vecka utan några måsten

 1. Malin & Nova skriver:

  Finaste Eros ❤
  En fin kille du alltid kommer att minnas. Sorgen och saknaden kommer alltid att finnas där men man lär sig leva med den. Att se bilder, filmer och framförallt alla minnen man bär inom sig som man kommer att le åt och bli varm i hjärtat över. Man glömmer dom aldrig!

  Skönt att du också hittar andra inriktningar i ditt liv med plugget. Hoppas verkligen det hjälper dig att komma i rätt känsla med fötter och kropp.
  Håller mina tummar så hårt jag kan för att du ska få ett nytt fint och bra kapitel i ditt liv 🙂 ❤
  Kramar Malin!

  • Anna skriver:

   Tack finaste du!
   Ja, min stora gråa skäggfarbror kommer alltid att finnas i mitt ❤
   Tänk så många nätvänner man även har fått genom sin vän däribland du 🙂 Fantastiskt hur mycket ett djur kan skänka en även om slutet alltid är tungt.

   Hoppas på att få komma iordning lite nu både med kropp och knopp. Har vart fruktansvärt jobbigt att ha en hund som inte har varit ok ihop med en egen kropp som inte håller för det man vill.
   Tack för hållna tummar ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s